Fixa renovering på ett lättare sätt

Att göra en uppdatering på din nuvarande bostad är ett bättre val än att försöka sälja din gamla och köpa en ny i en trög marknad. Här tipsar vi om hur du kan på enkla medel fixa upp din lägenhet.

Det finns en anledning till varför merparten av alla lägenheter är ljusa i Skandinavien. Men var inte rädd för att måla en vägg rosa eller röd om du vill. Det är bara måla, du kan alltid måla det senare. Det viktigaste är att låta din egen personlighet lysa igenom i stil med ditt hem.

Design

Kirrar ditt golv? Ett enkelt tips är att lokalisera vart golvet kirrar och sedan sätta en skruv rakt ner i golvet. Dock kräver detta en viss efterbehandling med spackling och slipning för skruvhålet. Men det kanske det kan vara värt för att slippa knarrandet? Medan en andra person väntar nedan i kryp eller källare, gå över golvet och lokalisera var squeaking sker.

Problem under renoveringen?

Om du gör stöter på komplikationer och problem när du genomgår en renovering av ditt hus eller lägenhet, va inte rädd för att be om hjälp. Det är ingen skam att be om hjälp när du stöter på ett hinder. Ett hem som är ordentligt ombyggda ser bättre än ett hem som byggdes dåligt och som inte gjorts på ett korrekt sätt.

Problem

Om du är i behov av utrymme i ditt badrum så är det oftast två saker som tar upp plats och det är badkaret och handfatet.

Målning

Generellt när man målar ett rum, bör du använda en primer på väggarna, för att möjliggöra bättre vidhäftning av färgen. Men nu finns det ett alternativ som du kanske vill prova. Många järnaffärer säljer nu produkter som har en kombination av primer och färg. Detta eliminerar primer steget och snabbar upp processen att måla.

Var noga med att skydda ditt golv när du målar. Detta hjälper till att hålla ditt golv fritt från färgstänk. Använd plast eller papper. Det finns olika tjocklekar och det är just det som avgör priset på golvskyddet.

Med eller utan gardiner?

Att byta ut din gamla gardiner mot nya kan göra en stor skillnad. Eller varför inte köra utan gardiner? Testa fram och tillbaka och välj det som passar lägenheten bäst.

Simpel renovering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 7 =